Jens zoekt een Projectleider
Verkeer & Mobiliteit

Waarom Jens?

Samen met opdrachtgevers, bewoners, ondernemers en betrokken organisaties realiseren wij acceptabele en haalbare verkeersplannen, die passen bij de mobiliteitsvisies van onze opdrachtgevers. We werken aan slimme, duurzame oplossingen waarbij de focus ligt op bereikbaarheid, leefbaarheid en veiligheid van de omgeving en gebruikers.

Wij hebben een gezonde ambitie en veel enthousiasme om van Jens een speler te maken die ertoe doet op het gebied van Verkeer en Mobiliteit. Dat is de uitdaging die Jens jou te bieden heeft. We zoeken dan ook niet zomaar iemand!

Jij bent een gedreven man of vrouw en je kan overtuigen met kennis en kunde. Communicatief ben je sterk en je bent een graag geziene persoon bij je opdrachtgevers en je collega’s.

Wij bieden je de mogelijkheid om jezelf echt te ontwikkelen op alle vlakken. Je bouwt mee aan de afdeling Verkeer & Mobiliteit en krijgt de kans om daarin mee te groeien. Uiteraard met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en dát binnen het leukste ingenieurs- en adviesbureau van Nederland.

Lijkt je dit een mooie uitdaging en voel je je aangesproken? Neem dan contact met ons op!

Dat kan door een mail met motivatie te sturen naar  of door ons te bellen op 0492-792934.

Een werkdag bij Jens:

 • Samen met je projectteam werk je dagelijks aan zowel grote- als kleine projecten. We werken samen met gemeentes, aannemers en projectontwikkelaars, wat voor veel afwisseling zorgt in inhoud en eindresultaat.
 • Binnen multidisciplinaire projecten analyseer je de wensen en eisen ten aanzien van de functionaliteit van de omgeving, structureert deze wensen en eisen, en geeft terugkoppeling aan de opdrachtgever over de haalbaarheid hiervan.
 • Je zet je vaardigheden en creativiteit in bij verkeerskundige ontwerpen, beleidsdocumenten en technische uitwerkingen van mobiliteitsplannen. Je zorgt daarbij voor de toelichting en onderbouwing waarom wij tot een bepaalde keuze of ontwerp zijn gekomen.

 • Je werkt in een professioneel en informeel team met korte lijnen. Je vormt een belangrijke schakel tussen het team en de opdrachtgevers.


Jens als werkgever:

Je werkt in een enthousiast team met een gezonde mix aan kennis en ervaring. Bij ons krijg je vertrouwen en een grote mate van zelfstandigheid in je functioneren en de projecten die je uitvoert. Samen met je collega’s pak je projecten deskundig en professioneel aan. Jens vindt het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen en we stellen samen met jou een persoonlijk ontwikkelingsplan op. Daarbij bieden we je goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden en kom je te werken op ons mooie, nieuwe kantoor in de Brainport regio Helmond/Eindhoven op de Automotive Campus.

Wil jij als Projectleider Verkeer & Mobiliteit echt groeien?
Jens zoekt een nieuwe collega die beschikt over:

 • Een aanzienlijke portie gezond verstand

 • Ambitie en enthousiasme

 • Goede communicatieve vaardigheden

 • Relevante vakkennis (bijvoorbeeld middels een afgeronde hbo of wo-opleiding verkeerstechniek)

 • Enkele jaren ervaring binnen het vakgebied

 • Commerciële vaardigheden

Ben je benieuwd of Jens bij jou past?

We vertellen je er graag meer over! Kom kennismaken en ervaar zelf hoe leuk het is om bij Jens te werken.

Bel voor een goede kop koffie en een leuk gesprek of stuur ons een bericht:

Mail ons en sluit je CV bij

Wat klanten zeggen:

 • Gemeente Deurne

  “Samenwerking is de sleutel tot succes!”
 • Gemeente Maasgouw

  “Dat Jens een wat kleiner bureau is, heeft wat ons betreft alleen maar voordelen. Aandacht voor de klant, goede bereikbaarheid en meteen de juiste persoon voor de vraag."
 • Gemeente Landgraaf

  “Jens is klantvriendelijk, heeft korte lijnen en je hebt altijd een vaste contactpersoon"
 • Gemeente Helmond

  “Zelfs als er druk op het project zit, kan Jens snel schakelen. Ze werken snel en overzichtelijk.”

Geïnteresseerd?


Contact

Jens | Ingenieurs & Adviseurs

Bezoekadres:
Schootense Dreef 31 
5708 HZ Helmond


0492-792934

KvK: 61964913
BTW: NL854570159B01

Privacybeleid


© Copyright Jens | Ingenieurs & Adviseurs - website: Van Dongen Design - Inloggen