Over ons

Jens creëert ruimte

Jens is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau met ervaren professionals die samen met u bouwen aan slimme, duurzame oplossingen voor een prettige inrichting van de openbare ruimte voor iedereen.

Samen voor het beste resultaat

Samenwerking en draagvlak is wat ons betreft de doorslaggevende factor bij het ontwerpen en het prettig inrichten van de openbare ruimte. Duidelijke communicatie speelt daarin een belangrijke rol. Dat merkt u al bij het eerste contact met Jens. En daarin zijn we anders dan andere bureaus, juist omdat we niet de grootste zijn. Zo heeft u altijd één vaste contactpersoon en zijn onze lijnen kort.

Jens is gecertificeerd conform het ISO 9001 Kwaliteitsmanagementsysteem. In vrijwel iedere sector is ISO 9001 een begrip: het is een internationaal erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement en daardoor een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid in de markt.

Kwaliteitsmanagement komt terug in alle onderdelen van het projectproces binnen Jens.  Het kwaliteitsmanagement zorgt ervoor dat onze diensten goed beheerst voldoen aan de behoeften, eisen, wensen en specificaties van onze opdrachtgevers. Met ISO 9001 kwaliteitsmanagement borgen we continue verbetering van kwaliteit zodat we steeds beter aan de behoeften van onze opdrachtgevers voldoen.

Multidisciplinaire aanpak

U gaat merken dat we met u meedenken en ook met anderen die belang hebben bij het project.  Dit kunnen bijvoorbeeld ook buurtbewoners zijn. Daarbij beoordelen wij vraagstukken als onafhankelijke derde, zodat u altijd verzekerd bent van objectiviteit. Complexe vraagstukken in de openbare ruimte vragen om een brede, multidisciplinaire aanpak. Overheid, burgers en bedrijven richten samen de ruimte in waarin ze samenleven. Jens begeleidt u van ontwerpschets tot realisatie.

De durf om ruim te denken

Onze ambitie steken we niet onder stoelen of banken. Bij Jens werken professionals die hun vak verstaan en waarbij u als klant de hoogste kwaliteit ervaart. We durven ruim te denken. Op die manier werken we aan toekomst bestendige oplossingen. Duurzaamheid vinden we belangrijk, zowel in onze plannen als in onze klantrelaties en de relatie met onze medewerkers.

Maatschappelijk betrokken

Bij Jens vinden we het belangrijk om midden in de maatschappij te staan en betrokken te zijn. We sponsoren diverse verenigingen zoals bijvoorbeeld Helmond Sport en de Hockey Club Helmond. Daarnaast sponsoren we de jaarlijkse Drakenbootrace in Helmond en doen we uiteraard mee met een eigen team van werknemers. Dat is niet alleen leuk, maar zo maken we een mooi evenement voor alle inwoners van Helmond mede mogelijk.

Wat klanten zeggen:

 • Gemeente Someren

  “Een deskundige en flexibele partner die oog heeft voor de omgeving en de lokale omstandigheden"

 • Gemeente Bergen

  “Jens is een prettig bureau om mee samen te werken, vooral vanwege het motto ‘afspraak is afspraak’, de klantgerichtheid, korte lijnen, snel kunnen schakelen, een vast aanspreekpunt voor de klant en de vakinhoudelijke deskundigheid”

 • Gemeente Sint Anthonis

  “Jens heeft bij de voorbereiding van een rioolreconstructie in Oploo goed meegedacht over de inrichting en mogelijke alternatieven. Daarnaast werd ook de planning goed in de gaten gehouden en waar nodig bijgestuurd.”
 • Gemeente Loon op Zand

  "Deskundig advies, creatief in oplossingen, flexibel in maatwerk en klantgericht. De juiste competenties om als samenwerkingspartner met ons als gemeente te komen tot de juiste resultaten."
 • Gemeente Berg en Dal

  "Jens is voor de gemeente een goede partner die brede opdrachten in de infrastructuur goed uitvoert. De medewerkers zijn technisch goed onderlegd en nemen initiatief maar ook bij problemen in de uitvoering leveren ze goede adviezen. Al met al een prima adviesbureau!"
 • Gemeente Laarbeek

  "Ontzorgt en informeert"
 • Gemeente Landgraaf

  “Jens is klantvriendelijk, heeft korte lijnen en je hebt altijd een vaste contactpersoon"
 • Gemeente Waalre

  "Jens geeft op een speelse en natuurlijke wijze invulling aan burgerparticipatie"
 • Gemeente Maasgouw

  “Dat Jens een wat kleiner bureau is, heeft wat ons betreft alleen maar voordelen. Aandacht voor de klant, goede bereikbaarheid en meteen de juiste persoon voor de vraag."
 • Gemeente Helmond

  “Zelfs als er druk op het project zit, kan Jens snel schakelen. Ze werken snel en overzichtelijk.”
 • Gemeente Berg en Dal

  "Jens is veelzijdig en (blijft) betrokken van begin tot eind."
 • Gemeente Deurne

  “Samenwerking is de sleutel tot succes!”

Geïnteresseerd?


Contact

Jens | Ingenieurs & Adviseurs

Kantoor Helmond
Schootense Dreef 33 5708 HZ Helmond


0492-792934

KvK: 61964913
BTW: NL854570159B01

Privacybeleid


© Copyright Jens | Ingenieurs & Adviseurs - website: Van Dongen Design - Inloggen