Over ons

Jens creëert ruimte

Jens is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau met ervaren professionals die samen met u bouwen aan slimme, duurzame oplossingen voor een prettige inrichting van de openbare ruimte voor iedereen.

Samen voor het beste resultaat

Samenwerking en draagvlak is wat ons betreft de doorslaggevende factor bij het ontwerpen en het prettig inrichten van de openbare ruimte. Duidelijke communicatie speelt daarin een belangrijke rol. Dat merkt u al bij het eerste contact met Jens. En daarin zijn we anders dan andere bureaus, juist omdat we niet de grootste zijn. Zo heeft u altijd één vaste contactpersoon en zijn onze lijnen kort.

Multidisciplinaire aanpak

U gaat merken dat we met u meedenken en ook met anderen die belang hebben bij het project.  Dit kunnen bijvoorbeeld ook buurtbewoners zijn. Daarbij beoordelen wij vraagstukken als onafhankelijke derde, zodat u altijd verzekerd bent van objectiviteit. Complexe vraagstukken in de openbare ruimte vragen om een brede, multidisciplinaire aanpak. Overheid, burgers en bedrijven richten samen de ruimte in waarin ze samenleven. Jens begeleidt u van ontwerpschets tot realisatie.

De durf om ruim te denken

Onze ambitie steken we niet onder stoelen of banken. Bij Jens werken professionals die hun vak verstaan en waarbij u als klant de hoogste kwaliteit ervaart. We durven ruim te denken. Op die manier werken we aan toekomst bestendige oplossingen. Duurzaamheid vinden we belangrijk, zowel in onze plannen als in onze klantrelaties en de relatie met onze medewerkers.

Maatschappelijk betrokken

Bij Jens vinden we het belangrijk om midden in de maatschappij te staan en betrokken te zijn. We sponsoren diverse verenigingen zoals bijvoorbeeld Helmond Sport en de Hockey Club Helmond. Daarnaast sponsoren we de jaarlijkse Drakenbootrace in Helmond en doen we uiteraard mee met een eigen team van werknemers. Dat is niet alleen leuk, maar zo maken we een mooi evenement voor alle inwoners van Helmond mede mogelijk.

Wat klanten zeggen:

 • Gemeente Deurne

  “Samenwerking is de sleutel tot succes!”
 • Gemeente Maasgouw

  “Dat Jens een wat kleiner bureau is, heeft wat ons betreft alleen maar voordelen. Aandacht voor de klant, goede bereikbaarheid en meteen de juiste persoon voor de vraag."
 • Gemeente Landgraaf

  “Jens is klantvriendelijk, heeft korte lijnen en je hebt altijd een vaste contactpersoon"
 • Gemeente Helmond

  “Zelfs als er druk op het project zit, kan Jens snel schakelen. Ze werken snel en overzichtelijk.”

Geïnteresseerd?


Contact

Jens | Ingenieurs & Adviseurs

Bezoekadres:
Schootense Dreef 31 
5708 HZ Helmond


0492-792934

KvK: 61964913
BTW: NL854570159B01

Privacybeleid


© Copyright Jens | Ingenieurs & Adviseurs - website: Van Dongen Design - Inloggen