Participatie & Omgevingsmanagement

De diverse gebruikers, burgers, stakeholders, ondernemers en de gemeente spelen allemaal een cruciale rol bij de ontwikkelingen van de openbare ruimte.

Met alle kennis en ervaring van deze belanghebbenden komen we samen tot een weloverwogen, breed gedragen en toekomstbestendig ontwerp. Daarbij houden we rekening met de gestelde kaders en inrichtingsvereisten, maar gebruiken we de ruimte om creatief met de inrichting om te gaan.

Bent u benieuwd hoe wij informatie inzamelen en kennis delen over het project? Kijk dan op onze projectensite: www.onzeopenbareruimte.nl 

Samenbrengen en vertrouwen opbouwen

De omgevingsmanagers van Jens brengen de omgeving in beweging. Wij ondersteunen u met de communicatie, zorgen voor zichtbaarheid binnen het project en zijn de schakel tussen het technische ontwerp en de belanghebbenden.

Wij weten de belanghebbenden te enthousiasmeren en zorgen voor betrokkenheid. Dit doen we door inzichtelijk te maken welke ruimte er is om te participeren, de resultaten in kaart te brengen en deze naar u en alle belanghebbenden terug te koppelen.

Een greep uit onze projecten

Als intermediair tussen onze opdrachtgevers en de stakeholders in het project weten onze omgevingsmanagers draagvlak te creëren in de projecten.

Met een duidelijke projectdoelstelling geven zij bij alle stakeholders inzicht in elkaars belangen en creëren ze wederzijds begrip voor deze belangen. Zo ontstaat er draagvlak voor het project.

Benieuwd hoe wij dat doen?

Wat klanten zeggen:

 • Gemeente Someren

  “Een deskundige en flexibele partner die oog heeft voor de omgeving en de lokale omstandigheden"

 • Gemeente Bergen

  “Jens is een prettig bureau om mee samen te werken, vooral vanwege het motto ‘afspraak is afspraak’, de klantgerichtheid, korte lijnen, snel kunnen schakelen, een vast aanspreekpunt voor de klant en de vakinhoudelijke deskundigheid”

 • Gemeente Sint Anthonis

  “Jens heeft bij de voorbereiding van een rioolreconstructie in Oploo goed meegedacht over de inrichting en mogelijke alternatieven. Daarnaast werd ook de planning goed in de gaten gehouden en waar nodig bijgestuurd.”
 • Gemeente Loon op Zand

  "Deskundig advies, creatief in oplossingen, flexibel in maatwerk en klantgericht. De juiste competenties om als samenwerkingspartner met ons als gemeente te komen tot de juiste resultaten."
 • Gemeente Berg en Dal

  "Jens is voor de gemeente een goede partner die brede opdrachten in de infrastructuur goed uitvoert. De medewerkers zijn technisch goed onderlegd en nemen initiatief maar ook bij problemen in de uitvoering leveren ze goede adviezen. Al met al een prima adviesbureau!"
 • Gemeente Laarbeek

  "Ontzorgt en informeert"
 • Gemeente Landgraaf

  “Jens is klantvriendelijk, heeft korte lijnen en je hebt altijd een vaste contactpersoon"
 • Gemeente Waalre

  "Jens geeft op een speelse en natuurlijke wijze invulling aan burgerparticipatie"
 • Gemeente Maasgouw

  “Dat Jens een wat kleiner bureau is, heeft wat ons betreft alleen maar voordelen. Aandacht voor de klant, goede bereikbaarheid en meteen de juiste persoon voor de vraag."
 • Gemeente Helmond

  “Zelfs als er druk op het project zit, kan Jens snel schakelen. Ze werken snel en overzichtelijk.”
 • Gemeente Berg en Dal

  "Jens is veelzijdig en (blijft) betrokken van begin tot eind."
 • Gemeente Deurne

  “Samenwerking is de sleutel tot succes!”

Geïnteresseerd?


Contact

Jens | Ingenieurs & Adviseurs

Kantoor Helmond
Schootense Dreef 33 5708 HZ Helmond


0492-792934

KvK: 61964913
BTW: NL854570159B01

Privacybeleid


© Copyright Jens | Ingenieurs & Adviseurs - website: Van Dongen Design - Inloggen